O nama

Poduzeće je osnovano u prosincu 2022. Nakon 20-godišnjeg radnog iskustva na poslovima u financijama i računovodstvu direktorica Gordana Bočkaj odlučila se upustiti u poduzetničke vode te osnovala vlastitu tvrtku, kojoj su osnovne djelatnosti računovodstvene i knjigovodstvene usluge.

Nudimo usluge za mikro i male poduzetnike i obrte. Svakom klijentu pristupamo individualno i nudimo optimalna rješenja za njegovo poslovanje.

Uz dugogodišnje pružanje računovodstveno-knjigovodstvenih usluga iz svih područja djelatnosti kao što su: građevinarstvo, geodezija, trgovina i sve vrste usluga spremni smo odgovoriti na sve Vaše upite.

NAŠ POSAO

Knjigovodstvo

Knjigovodstvo vodi točnu evidenciju svih financijskih aktivnosti poduzeća na vrijeme, točno (ažurno i pravodobno) i na temelju vjerodostojne dokumentacije te vam tako pomaže da pratite svoje prihode i troškove.

Knjigovodstvene evidencije pomažu vam da upravljate svojim novcem, naplatite svoja potraživanja na vrijeme, znate gdje gubite, a gdje zarađujete te razumijete svoj novčani tok, i kratkoročno i dugoročno.

Play Video

Svakodnevnica

Evidencije

Računovođa ima zadatak sastavljanja financijskih izvještaja pa mora pratiti zakonske propise, analizirati i predlagati promjene. Te usluge mogu pružati samo pravne i fizičke osobe koje imaju licencu za obavljanje tih poslova na osnovi posebnog zakona.

SKY BOOKS